Thursday, January 23, 2014

Oops I did it again.


Već sam pravila ovakvu majicu pre dve godine, ali nakon njenog misterioznog nestanka (najozbiljnije sumnjam da je pojela veš mašina!), odlučila sam da napravim novu. Koristila sam isti flomaster kao i za prethodnu - Giotto permanent textile marker i javljam se samo da potvrdim ono što sam već rekla - ubedljivo su najbolji od svih koji se mogu naći na našem tržištu.
Pozdrav do skorog kuckanja ;)

6 comments:

  1. To su oni sto idu u kompletu?

    ReplyDelete
  2. little miss SunshineJanuary 23, 2014 at 11:40 AM

    Je l' su oni samo za pamuk? Jednom sam se opasno zeznula kad sam pokusala da crtam po majici jer je bila rastegljiva, pa sam sve razmazala...kontam da je viskoza tu bolji izbor, ali ne znam da li rade.

    ReplyDelete
  3. Hmmm... jesi li proverila da li ti je majčica možda u onoj gumi kod vrata :) ? Mi smo imali neku mašinu koja je tako lepo tamo zadržavala stvari. Mahom su čarape tamo završavale... Ne znam ni kako je mama primetila. Čak je ta guma bila ok, u smislu da nije bila pukla ili slično.

    Medica izgleda super!

    ReplyDelete
  4. super je ispalo, secam se i prethodne :) mozes li mi reci da li taj flomaster bledi? prekrila bih neke sitne flekice, odn. izbledelu boju, na kosuljici od viskoze, sta mislis o tome?

    ReplyDelete
  5. Super,raduje me svako ko ume sa malo novca da sebe razveseli a pritom ima nesto jedinstveno.

    ReplyDelete
  6. giotto za textil....joj godinama pokusavam da ih nadjem,ali zivim u malom mestu i nema ih u okolini...Molim vas ako neko ima kontakt telefon ili adresu gde mogu da ih kupim...Bila bih vam jaaako zahvalna

    ReplyDelete